Фехтовка - Начинаещи в Tancuvai.com

 

След като си починахме добре, започваме тренировките по фехтовка със свежи сили и готови за още по-големи фехтовални подвизи. На 19 септември, първата събота след началото на учебната година, ще очакваме всички малки и по-големи фехтовачи на познатия адрес в залата в Люлин 10, улица ул. "Майски ден" 26. Ако се колебаете дали това е вашият спорт – елате и опитайте! 

Каним ви на открит урок и фехтовална демонстрация на 19 септември от 10:00 до 11:00ч. Запознайте се лично с фехтовката и се уверете в нейните предимства. Защото спортът на мускетарите съчетава бързина и координация, помага да развиеш физическите си качества, в комбинация с рицарски добродетели и ценности.

И тази година тренировките на Спортен клуб по фехтовка „Младост” в Tancuvai.com ще се провеждат всяка събота и неделя от 10:00 до 11:00 ч. Таксата за еднократна тренировка в група е 6.00 лв., а цената на индивидуален урок е 20.00 лв.  

Всеки, който има желание да опита, е добре дошъл, защото за фехтовката няма възрастови органичения. Достатъчно е да притежаваш смелост, бързина, състезателен дух и толеранстност!