Йога

kategoria_zala: 

Само на 13.12.2014 г. - "Candle light meditation” в “Tancuvai.com”!

Представете си какво е усещането… да се потопиш в анонимността на тъмнината, нарушавана единствено от пламъка на свещта, да си позволиш приятно да релаксираш и да научиш нещо полезно за себе си… нещо, което ще ти помогне да осъзнаеш важни поуки от миналото… нещо, което ще те накара да се замислиш за най-съкровените си желания в настоящето… нещо, което ще ти даде възможност да формулираш най-значимите

Прочетете повече

Йога терапия с гост учителя от Индия Пинки Гхангас на 02.06 (неделя)

Заниманието ще включва пълен комплекс от упражнения с акцент върху често срещани проблеми като стреса и безсънието, болките в ставите и гърба, проблеми с кръвното налягане, храносмилателна и отделителна системи. Практиките са подходящи както за начинаещи, така и за редовно практикуващи. Ще има възможност и за задаване на въпроси за йога терапия на лични здравословни проблеми.

Прочетете повече

Йога терапия за болки в гърба с Пинки Гхангас в Tancuvai.com на 09.12 (неделя)

Имате хронични болки в гърба или гръбначно изкривяване? Йога терапията помага безотказно в такива случаи и може да ви донесе трайно облекчение. Не пропускайте възможността да научите прости и ефикасни упражнения, след практиката на които ще се почувствате като преродени!

Прочетете повече
Subscribe to RSS - Йога