Лука Барики в България по покана на Tancuvai.com - 14-15 януари, 2012

Лука Барики е познат като „легенда” в света на балните танци, спечелил, заедно с партньорката си Лорейн, всички най-големи световни титли в категория „Професионалисти” в периода 1994 – 2001 год. В момента е съдия на най-престижните и посещавани от най-добрите двойки в цял свят състезания като танцовия фестивал в Блекпул, Отворения шампионат на Обединеното кралство, Ембъси Бал на САЩ и др. Той непрекъснато е канен да пътува по целия свят, за да изнася лекции, да тренира национални шампиони и двойки от световна величина.

Автор е на редица обучителни семинари, между които „Библия на танците” и „Изкуство в движение”. Последните три години е собственик и директор на танцово студио от веригата „Артър Мърей” във Флорида, САЩ. Неговият стил на танцуване е признат като един от най-уникалните и изпълнени с хармония, които много малко двойки днес могат да покажат.

Ние, от Танцово студио Tancuvai.com, имахме шанса да се докоснем до неговия гений по време на престоя си в САЩ, а сега и честта да го посрещнем в България, за да сподели своята любов, посвещение и вдъхновение от изкуството на танца с всички вас!

Визитата му в София ще е на 14-15.01.2012, в рамките на която се планира четири часов семинар за треньори и състезателни двойки на възраст над 13 години – цена 70 лв на участник. За по-малките танцьори и техните треньори ще има отделен двучасов семинар – цена 35 лв на участник. Тече записване и за индивидуални уроци – 140 евро на 45 минути урок. Очаквайте скоро програма на семинарите. Горепосочените цени са валидни само при предварително плащане до 13.01.2012. След тази дата цените ще бъдат по-високи – съответно 100 лв и 50 лв, както и 150 евро за индивидуален урок. Очаквайте скоро програма на семинарите. За повече информация и заявки:0895 48 14 02.