Стандартни танци

Нова група по бални танци от 25.09

 

От 25.09 стартира група по бални танци за начинаещи. Тренировките ще бъдат всеки вторник от 19 до 20 часа. За любителите на латино танците тренировките са в неделя от 18 до 19 часа.

Не е необходимо да се записвате предварително или да дойдете с пастньор. Заповядайте в съответния ден с удобно облекло и обувки и много ентусиазъм и добро настроение!

Прочетете повече

Програма на семинарите с Лука Барики и Анализа ди Филипо 29-30.04.12

Семинарите ще се проведат в Танцово студио Tancuvai.com в следните дни и часове:29.04.12 (неделя)

10:00 – 11:30 Семинар Стандартни танци деца с Лука Барики
13:00 – 14:30 Семинар Латиноамерикански танци деца с Анализа ди Филипо

Прочетете повече

Лука Барики и Анализа ди Филипо отново в София на 29-30 април, 2012г.

Поради големия интерес Лука Барики и Анализа ди Филипо отново ще посетят София и ще проведат семинари и индивидуални уроци в Танцово студио Tancuvai.com на 29-30 април 2012г.

Програмата включва следните семинари:

Четири часов семинар с Лука Барики (стандартни танци) за напреднали двойки и техните треньори – налага се ограничение на броя хора, присъстващи на семинара - 50 и места се запазват само с предплащане.

Цената варира в зависимост от времето на плащането:

Прочетете повече

Посещението на Лука Барики в София се отлага за 21-22 януари

Легендата в стандартните танци Лука Барики ще проведе своите семинари и индивидуално обучение в Танцово студио Tancuvai.com на 21-22 януари 2012г., което е една седмица по-късно от предварително обявеното. Екипът на Tancuvai.com се извинява за промяната на датата, наложена поради възникнал ангажимент на Лука Барики на италианския шампионат за професионалисти на 14-15 януари.

Прочетете повече

Лука Барики в България по покана на Tancuvai.com - 14-15 януари, 2012

Лука Барики е познат като „легенда” в света на балните танци, спечелил, заедно с партньорката си Лорейн, всички най-големи световни титли в категория „Професионалисти” в периода 1994 – 2001 год. В момента е съдия на най-престижните и посещавани от най-добрите двойки в цял свят състезания като танцовия фестивал в Блекпул, Отворения шампионат на Обединеното кралство, Ембъси Бал на САЩ и др. Той непрекъснато е канен да пътува по целия свят, за да изнася лекции, да тренира национални шампиони и двойки от световна величина.

Прочетете повече
Subscribe to RSS - Стандартни танци