Латино танци

Група по латино танци за начинаещи от 13.05.12

От 13.05 (неделя) стартира нова група по латино танци за начинаещи. Тренировките ще бъдат всека неделя от 19 до 20 часа и ще се водят от Ирена Попова – шампион на България за професионалисти по спортни танци и треньор с богат опит. Молим всички желаещи да се подготвят с удобно облекло и чисти спортни или танцови обувки. Не е необходимо предварително записване, заповядайте на място!

Прочетете повече

Tancuvai.com стартира група за деца по спортни - латино танци

Есенният сезон в Tancuvai.com стартира и за групата по спортни - латино танци и зумба фитнес за начинаещи деца. Тренировките за деца на възраст 7-12г. се провеждат всеки понеделник и сряда от 17:00 до 18:00 часа, а за по-малките 3-6г., всеки вторник и четвъртък от 17:00 до 18:00ч. Необходимо е леко и удобно облекло и чисти спортни обувки.

Прочетете повече

Латино танци с Николай Манолов и Павлина Вълчева

Шампионите на България за професионалисти - Николай Манолов и Павлина Вълчева стартират група по латиноамерикански танци в Tancuvai.com. Николай и Павлина са единствената българска танцова двойка, участник в най-популярното шоу за спортни танци в света Burn The Floor, призьори във втория сезон на Денсинг Старс – България, победители в Денсинг Старс – Турция и жури в Танцувай с мен 3-стаен в „Шоуто на Слави”.

 

Прочетете повече

Танцово Студио Танцувай отваря врати през юни

Танцово Студио Танцувай ще зарадва всички желаещи да танцуват още в началото на лятото!

Студиото предлага отлични условия за различни видове танци, преподавани от професионалисти, популярни от телевизионния екран. От 27.06.2011г. стартират груповите занимания, часовете и дисциплините за които може да видите тук!

Изживейте едно вълнуващо лято с магията на танца!

Прочетете повече
Subscribe to RSS - Латино танци