Общи

Великденска ваканция

 

По случай великденските празници в Танцово студио "Tancuvai.com" няма да има групови тренировки в периода от 30.04 до 06.05.2013г. Първият тренировъчен ден ще е на 07.05.2013г.(вторник).

Желаем ви приятно изкарване на празниците!

Прочетете повече

Честита Нова Година!!!

 

 

 

Нека 2013-та ни донесе всичко хубаво, което старите не са успели, нека е начало на един по-красив живот изпълнен с много усмивки и любов! И разбира се - много танци!

На 02/01/13 започваме със зумба и народни танци, а от 03/01 всички тренировки се възстановяват в обичайния си график.

Прочетете повече

Честита Коледа!!!

 

Танцово студио Танцувай честити Коледните и Новогодишни празници на всички любители на физическите активности и танците! Бъдете здрави, изпълнени с любов и доброта, радвайте се на всеки миг и се забавлявайте!

На 28.12 (петък) ще има тренировка по Зумба от 19 часа, а на 29.12 (събота) тренировка по Йога от 16 часа. Моля всички желаещи за Йога да потвърдят присъствие на и-мейла на студиото или чрез формата за контакти на сайта.

Прочетете повече

Koледно Зумба парти на 14.12 (петък)

 

 

Коледно зумба парти с елементи на РЕГЕТОН и песни от чувала на Дани Коледа :)
Дата: 14.12 (петък), 19.00 часа
Място: Танцово студио Танцувай
Цена: Като единична тренировка или с карта
Дрес код: КОЛЕДЕН
Афтър парти в Ла Кубанита


Препоръчително условие: Идвайте без колите си този път :))

Прочетете повече

Цените падат!!!

 

  

Есенна промоция на цените на месечните карти за възрастни в Tancuvai.com! Карта за 8 поредни посещения на избрана от вас дисциплина само за 48 лв! Месечна карта за 8 тренировки в рамките на 30 дни - 52 лв. Идеалната възможност да влезете отново в ритъм след летните почивки - възползвайте се!

Прочетете повече

Tancuvai.com няма да има групови тренировки през празничните дни

Във връзка с четирите почивни дни – 28, 29, 30.04 и 01.05 (от събота до вторник) в Tancuvai.com няма да се провеждат групови тренировки. Студиото ще бъде ангажирано с поредната визита на Лука Барики – световен шампион по бални танци и един от най-добрите треньори в света в този стил.

Събирайте сили и пролетно настроение за много щури танци от следващата седмица! Приятна почивка!

Прочетете повече

Честита Коледа!!!

Надявамe се да сте прекарали една незабравима Коледа с вашето семейство и приятели... Танцово студио Tancuvai.com отваря отново врати на 27-ми декември(вторник) и ще се танцува на пълна пара до идната 2012-та година.

Прочетете повече

Почивни дни по празниците

Танцово студио Tancuvai.comняма да работи на 23,24,25 и 26.12.11 (от петък до понеделник), както и от 30.12.11 до 02.01.12 (включително). Първият работен ден на новата година ще е 03.01.12(вторник).

В седмицата между Коледа и Нова Година няма да се провеждат тренировки по народни танци и хип хоп.

Весела Коледа и щастлива Нова година! Бъдете здрави, радвайте се на живота и танцувайте!

Прочетете повече

Tancuvai.com вече и с месечна карта за четири посещения

Поради проявен интерес от страна на клиентите, Tancuvai.com вече предлага и месечни карти за четири посещения, които може да се ползват в рамките на 30 календарни дни от датата на закупуването им. Цената е 30 лв.

Прочетете повече

Почивка около Деня на независимостта на България

Танцово студио Tancuvai.com ще почива през празничните дни, посветени на Деня на независимостта на България – 22-ри септември. Студиото няма да работи през четирите почивни дни от четвъртък до неделя (22,23,24 и 25.09.2011). Клиентите, които ползват месечни карти, ще получат компенсация от 5 дни удължаване срока на картите.

Прочетете повече
Subscribe to RSS - Общи